Хотелски комплекс „Тихия кът” 


 Тихия кът
 Град Елена
 Местоположение
 Условия
 Развлечения
 Фотогалерия
 Връзки
 Цени
 Празници
 Контакти

Къща за туризъм и лов „Караборун”

 

Развлечения

Тук всеки сезон има своя чар и красота. Не пропускайте да им се насладите и елате при нас. Ако сте решили да избягате от шума, напрежението и праха на големия град, заповядайте тук на тишина, спокойствие и чист въздух. Това имаме в изобилие и ще ви го предложим с най-голямо удоволствие. За нас е важно малкото свободно време, с което разполагате да остане незабравимо за вас и изпълнено с щастливи мигове и веселие!

Лято Зима Есен

Изглед от ЕленаЛюбители на малкия град – пеша можете да обиколите еленските калдъръми и да разгледате къщите, в които са живели еленските чорбаджии, църквите, в които са ходили нашите деди и училищата, в които са учили. Историята на нашия град е богата и традициите и обичаите ни са интересни и уникални. Туристи или уморени от градския шум – просто поемете в някаква посока и ще забравите умората и напрежението. В нашият град има какво да видите – исторически местности и забележителности, които трябва непременно да посетите. Тук е първото Класно училище – Даскалоливницата, родните къщи на Иларион Макариополски, Петко Юрданов Тодоров и Мина Тодорова. Паметници на културата са трите църкви, с които се гордеем: „Св. Никола”, „Рождество Богородично” и „Успение на Пресвета Богородица”; Часовниковата кула, която и днес отброява времето, Попниколовата къща, Петте Разсуканови къщи.

Наред със старото върви и новото, така че, ако решите, можете да откриете нещо за себе си и за вашите близки в многобройните ни магазинчета, нещо което ще остави спомен у вас за град Елена, а след приятната разходка да отморите в нашето джакузи или да поплувате в басейна (12/6/1,5 м).

Изглед от язовира Сърничка

За рибарите на 400 метра има микроязовир, където може да прекарат няколко часа насаме със своето хоби и мисли. А можета да отидете до язовир Йовковци, който е само на няколко километра. За ловджиите също има много възможности.

Пързалка 

Малки палави деца, за вас е детският кът с играчки и люлки за развлечения. Има много трева за тичане, цветя за букети и сняг за пързаляне и снежни човеци през зимата.

 
© 2008-2018 инж. Светослав Михайлов